Milletvekili Gönül’den Üzülmez’e Ziyaret

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, Başkan Üzülmez’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Gönül’den Üzülmez’e Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, ziyaret anısına başkana 'Recep Tayyip Erdoğan' yazılı seramik bir portre hediye etti. Belediye hatıra defterine de iyi niyet dileklerini kaydeden Milletvekili Gönül’e, ziyareti sırasında Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve yönetim kurulu üyeleri ile Kartepe Belediye meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

Milletvekili Gönül’ün varlığını ve desteğini sürekli hissettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sahip olduğumuz bilgi ve tecrübelerle gelişmekte ve büyümekte olan Kartepemizin yeni şehir kimliğini kazandırmak ve şehir kimliğine turizm kimliğini eklemek için yola çıktık. En önemlisi Başbakanımızın şiarında olduğu gibi tek amacımız Allah rızası için vatandaşımıza hizmet etmek. Yürüdüğümüz yolda hedef ve düşüncelerimiz aynı, hedeflerimize ulaşmak için vereceğiniz destek ve katkılar için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Seçimlerde sağlanan başarıya dikkat çeken ve Ak Parti Teşkilatının her kademesi ile büyük bir aile olduğunu hatırlatan Vekil Gönül, “Size güveniyoruz ve başarılı projelere imza atacağınızı biliyoruz. Bunu vatandaşımız da takdir etmiş, size güvenmiş ve yüzde 50’nin üzerinde oy vermiştir. Bizim millete bir minnet borcumuz vardır. Onun için onlara en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içinde olacağız. Gelişmekte olan Kartepe’de yapılacak çok iş var. Allah mahcup etmesin” dedi.

Kaynak: İHA