Fatih Harbiye 35. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Peyami Safa'nın ölümsüz eserinden uyarlanan ve başrollerinde Neslihan Atalay, Kadir Doğulu ve Yunus Emre Yıldırımer'in oynadığı Fatih Harbiye'nin 35. bölümü 10 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak

Fatih Harbiye 35. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Fatih Harbiye Dizisi 35. Bölüm özeti:

Herkesin ve her şeyin karşı durduğu Macit ve Neriman aşkı, tüm hızıyla kaldığı yerden devam ederken Macit'in, Şinasi ile görülmesi gereken küçük bir hesabı daha vardır. Zehra'nın, Kader hanımdan, çocuklarına yaşattığı türlü oyunların hesabını artık sorma zamanı gelmiştir.

FATİH HARBİYE 35. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Faiz bey ve Gülter hanım, Neriman'ın itirafı ile şaşkınlıklarını gizleyemezler. Karşısında Neriman'ı görmeyi hayal eden Macit, hayatın ona bambaşka planlar hazırladığından habersizdir.

Fatih Harbiye 34. Bölüm özeti:

Macit'in kararı, Harbiye tarafında deprem etkisi yaratırken Pelin, Macit'ten duydukları ile enkaza dönüşür. Macit, vermiş olduğu kararın sonuçlarına boyun eğmemeye niyetlidir. Neriman, aşka direnmek yerine, bu sefer teslim olmayı tercih edecek gibi gözükse de aşması gereken engelleri olduğunu fark eder.

Şinasi, Neriman'ı yeniden kazanmak için her şeyi geride bırakıp ilk adımını atmaya karar verirken Rüya, Şinasi'den umduğu aşka karşılık, aldığı olumsuz tepkilerle yıkılacaktır. Feyza hanım, Neriman'a karşı içinde büyüttüğü öfkesini artık kontrol edemeyecek duruma gelmek üzeredir.