Bugünün Saraylısı 26. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Sezonun en iddialı yapımlarından birisi olan Bugünün Saraylısı özgün hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile hemen dikkatleri çekiyor. Bugünün Saraylısı 26. bölümüyle 10 Nisan Cumartesi akşamı ATV ekranlarında olacak.

Bugünün Saraylısı 26. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Bugünün Saraylısı Dizisi 26. Bölüm özeti:

Gözleriyle gördüğü ihanetin acısıyla sarsılan Ayşen, Savaş'a inanmaz ve onu terk eder. İlk kez masumken kaybeden Savaş deliye dönmüş durumdadır. Ayşen ve Savaş'ın şiddetli ayrılığı başta Ata ve Fatih olmak üzere herkesin dengesini bozar.

BUGÜNÜN SARAYLISI 26. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Fatih kendini bir anda Süreyya ile oynadığı oyun ve Ayşen'e olan gerçek duyguları arasında kıvranırken bulur. Mutluluk sarhoşu olan Süreyya ise, kendi mutluluğu için Ayşen ve Savaş'ın bir an önce barışması gerektiğinin farkındadır.

Savaş ve Ayşen arasındaki yüksek gerilim Ata ve Rezzan'ı da var gücüyle sarsarken bir yanlış anlama büyük bir rezaletin fitilini ateşler. Katiboğlu ve Ataman aileleri kendilerini bir anda yıkıcı bir fırtınanın ortasında bulur.

Bugünün Saraylısı Dizisi 25. Bölüm özeti:

Ayşen'le geçirdiği özel gece Savaş'ı bir kez daha gerçek duyguları ve intikam hırsı arasında bocalatır.

Çetin'in bıçaklanması Üftade'yi eve geri döndürür ancak Üftade yanında büyük hesaplaşmalar getirmiştir.

Süreyya'nın Fatih'le ilgili oynadığı mutluluk oyunu kısa sürede yerini sarsıcı bir dibe vuruşa bırakırken, Fatih ve Savaş bir kez daha Ayşen ve Süreyya için karşı karşıya gelir. İki eski dostun acımasız hesaplaşması Fatih için bir dönüm noktası olacaktır.

Ayşen'e olan duyguları yüzünden paniğe kapılan ve kafasındaki planı hızlandıran Savaş, hiç beklemediği anda büyük bir tuzağa düşer. Savaş'ın düştüğü büyük tuzaktan sonra hayat hiç kimse için aynı olmayacaktır.