Başkan Üzülmez, Ak Parti Kartepe Teşkilatını Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, iadeyi ziyarete gelen AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Üzülmez, Ak Parti Kartepe Teşkilatını Ağırladı

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, yönetim kurulu üyeleri ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. İlçe Başkanı Hasan Kandaz, “Allah sizi utandırmasın. Yeni görevinizde başarılar dilerim. Siz bizim vitrinimizsiniz. Bundan dolayı ilçe teşkilatı olarak her zaman en büyük destekçiniz olduğumuzu unutmayınız. Birlikte yönetim modeliniz çerçevesinde halkımızla her zaman iç içe olacağınıza inanıyorum. Yapacağınız hizmetlerin ve çalışmaların destekçisiyiz. 30 Mart Yerel Seçim sürecinde sizinle birlikte başarılı bir oy yüzdesi yakalayan Ak Kartepe kadroları ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de oy oranımızı daha yukarılara çekecek çalışmaları teşkilatımızla gerçekleştireceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Seçim süreci boyunca ilçe başkanımız başta olmak üzere teşkilatımızın bütün kademeleri ile uyumlu bir çalışma içinde olduk. 30 Mart Yerel Seçimleri sürecindeki aday adaylığı ve adaylık çalışmaları sırasında partiye gönül vermiş insanlarımızın yoğun desteği ve fedakar seçim çalışmaları sonrası biz buraya geldik. 30 Mart akşamı seçim sonucu belli olmuş ilk ilçe olduk. Bundan dolayı bu teşkilata ve tüm teşkilat mensuplarına minnettarım. O akşam ve mazbatayı aldıktan sonra bütün Kartepe’nin belediye başkanı olarak tüm Kartepe’ye eşit mesafede hizmete başladık ki, bizim yapacağımız bu tarafsızca eşit hizmetler, partimize, partili ve partili olmayan herkesin teveccühünü artıracağını, bu hizmetin bu noktadaki gücü olacağını düşünüyorum. Partimizin bu gücünü her zaman yönetimde hissederek görev yapacağız. Seçildiğim görevin, bulunduğum makamın, hizmet noktasında bağımsızlık makamı olduğunu da ifade ederken o mantıkla ama varoluş sebebimizi de hiçbir zaman unutmadan görev yapacağız. Bundan sonraki süreçlerde de Kartepe Belediye Başkanı olarak ilişkilerimizde, siyasete bakışımızda kanunun, partimizin tüzüklerine uygun olarak bütün görevlerde, bu görevimizi ifa edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA