Ölümden 5 Dakika İle Kurtuldu

Konya’da 9 kişinin öldüğü zincirleme trafik kazasına karışan minibüse 5 dakika geç kalınca binemeyen yolcu ölümden kurtuldu.

Ölümden 5 Dakika İle Kurtuldu

Konya-Afyonkarahisar karayolu 40. kilometresinde Sarayönü ilçesi yakınlarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında ölenler toprağa veriliyor. Sarayönü Devlet Hastanesi morgundan otopsi işleminin ardından alınan Sıtkı Büyüksarı, Dilek Demirkaya, İmdat Gümüş ve Ahmet Çolak’ın cenazeleri Çarşı Camii’ne getirildi.

İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazına Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, ölenlerin yakınları ve ilçe halkı katıldı.

Buradaki namazın ardından 4 kişi ilçedeki çeşitli mezarlıklarda toprağa verildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bir Çarşamba sabahına büyük bir üzüntü ile uyandıklarını söyleyerek, vefat edenlere Allahtan rahmet diledi.

5 DAKİKA GEÇ KALINCA YOLCU MİNİBÜSÜNE BİNEMEDİ
İlçe esnaflarından 42 yaşındaki Mehmet Yüzkat, sabah 06.45’de Konya şehir merkezine gitmek için hareket eden yolcu minibüsüne yetişemedi. 5 dakika geç kaldığı için minibüsün gittiğini söyleyen Yüzkat, “Ben Konya merkezde bankalara gidecektim. Burada esnafım. 5 dakika ile Otogara geç kaldım ve minibüsü kaçırdım. Ondan sonra da kaza haberi gelince ikinci minibüse binmedim. Otogara yetişemedim, yetişseydim binecektim minibüse. 2 yıl önce de tüp depomuz yanmıştı. Oradan da yaralı olarak kurtuldum. Bu da ikinci oldu” dedi.

Kaynak: İHA