Katil Zanlılarını Bulmak İçin Özel Ekip Oluşturuldu

Denizli’de, maç sırasında sahaya girdikten sonra gözaltına alınan daha sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldıktan sonra öldürülen Ahmet Cengiz’in katil zanlıları her yerde aranıyor.

Katil Zanlılarını Bulmak İçin Özel Ekip Oluşturuldu

Denizli’de, geçen hafta oynanan Tekden Denizlispor-Tavşanlı Linyitspor maçında sahaya giren 28 yaşındaki Ahmet Cengiz isimli taraftar, daha sonra polis tarafından dışarı çıkarılarak gözaltına alındı. Cengiz, Kınıklı Polis Merkezi’ne götürülerek ifade verdi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakılan Cengiz, olayın ertesi günü bir çöp konteynerinin yanında battaniyeye sarılı şekilde ölü bulundu

Olayın ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü katil zanlılarını bulmak için özel ekip kurdu. Ahmet Cengiz’in emniyetten çıktıktan sonra kimlerle görüştüğü, neler yaptığı ile ilgili her bilgiyi değerlendiren ekipler, bazı kişilerin ifadesine başvurdu. Şimdiye dek herhangi bir sonuca ulaşamayan ekiplerin Cengiz’in bulunduğu bölgelerdeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.

Öte yandan kamuoyunda yanlış bilgiye sahip olmaması için Ahmet Cengiz’in emniyetten çıkış görüntüleri gazetecilere dağıtıldı. Görüntülerde, Ahmet Cengiz’in Kınıklı Polis Merkezi’nden dışarı çıktığı görülüyor.
Kaynak: İHA