Hapishaneden Akıl Hastanesine!

Kızı Selin Erfındık’i kalbinden bıçaklayarak öldüren, eski eşini de yaralayan Uğur Gerdanerli’ye psikolojik rahatsızlığı nedeniyle ceza verilmedi. Annenin hastanede koruma ve tedavi altına alınmasına karar verildi...

Hapishaneden Akıl Hastanesine!
Marmara Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencisi kızı Selin Erfındık'ı (24) “Deccal ve onun adamları” diyerek kalbinden bıçaklayarak öldüren, eski eşini de yaralayan Uğur Gerdanerli'ye (49) psikolojik rahatsızlığı nedeniyle ceza verilmedi. Annenin hastanede koruma ve tedavi altına alınmasına karar verildi.

ŞİKÂYETÇİ DEĞİLİM

Bakırköy 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, eşinin rahatsız olduğunu ancak daha önce bu şekilde saldırganlaşmadığını söyleyen Mustafa Erfındık, “Kendisi kriz anında tamamen başka biri haline bürünmektedir” dediği eşinden şikâyetçi olmadı.

Canını verecek bir anneyim

ANNE Gerdanerli cinayet anını şöyle anlatmıştı: “18 yıldır bipolar bozukluk ve manik depresif tedavisi görüyorum. Olay anında karşımdakileri deccal ve onun adamları olarak gördüm. Aslında çocukları için canını verecek bir anneyim.”