Dumlupınar Şehidinin Ailesine Ziyaret

Çanakkale Boğazı'nda 4 Nisan 1953 tarihinde Nabolant isimli bir İsveç şilebiyle çarpışarak batan Dumlupınar Denizaltısı'nda şehit olan 81 denizciden biri olan Güverte Çavuş Veysel Saygılı'nın oğlu Galip Saygılı'ya Sakarya Şehit ve Gazi İl Müdürü Taylan Şanlı ziyaret etti.

Dumlupınar Şehidinin Ailesine Ziyaret

Sakarya Şehit ve Gazi İl Müdürü Taylan Şanlı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şehit Gazi Birimi ekipleri Çanakkale Boğazı'nda 4 Nisan 1953 tarihinde Nabolant isimli bir İsveç şilebiyle çarpışarak batan Dumlupınar Denizaltısı'nda şehit olan 81 denizciden biri olan Güverte Çavuş Veysel Saygılı'nın oğlu Galip Saygılı’yı evinde ziyaret etti. Ziyaretten çok memnun olduğu dile getiren Saygılı Şube Müdürüne teşekkür etti.

Şehit ziyareti ardından Karasu İlçesi Darıçayırı Mahallesinde 1995 yılında Diyarbakır-Dicle kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehadet şerbetini içen Oktay Demirci’nin kardeşi Fatih Demirci, Bingöl merkez Ortacanak Dallıtepe bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen operasyonda girişilen çatışmada şehit düşen İstihkam Er Ersin Şenek’in kardeşi Ali Şenek de ziyaret edildi.
Kaynak: İHA