Dört Bir Taraf - Deniz Zeyrek ile Abdülkadir Selvi arasında gergin anlar

Dört Bir Taraf programında Gazeteciler Deniz Zeyrek ile Abdülkadir Selvi arasında gergin anlar yaşandı.

Dört Bir Taraf - Deniz Zeyrek ile Abdülkadir Selvi arasında gergin anlar
CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programında Gazeteciler Deniz Zeyrek ile Abdülkadir Selvi arasında gergin anlar yaşandı.

Zeyrek'in, "Başbakan Erdoğan "Benden balkon konuşması beklemeyin" dedi. Bir vatandaş olarak bir gazeteci olarak benim endişem bu" sözlerine ilk olarak Nagehan Alçı karşı çıktı.

Deniz Zeyrek'in, Erdoğan'ın CHP ve MHP'ye gönül vermiş, onlara oy vermiş insanları paralel devletle bir tuttuğunu söylemesi üzerine ise stüdyo iyice gerildi.

Alçı, "Olur mu canım, Başbakan'ın sözleri ortada. Tabana yönelik değil ki bu sözler, liderlere yönelik" diye çıkıştı.

Bunun üzerine ise Zeyrek, bunun kutuplaştırma siyaseti olduğunu savundu ve "Sadece liderleri mi kutuplaştırdık? Hayır. Ben Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı da bu gerilimin bir sonucu olarak görüyorum. Yani tabanı kutuplaştıran bi söylem bu" şeklinde konuştu.

Araya giren Abdülkadir Selvi, "Ama kutuplaştırma dersen... Kemal Kılıçdaroğlu 'başçalan' diye ağzını açtı, 'başçalan' diye kapattı" diye çıkıştı.

Selvi, Zeyrek'e, "Kemal Bey'den daha çok Kemal Bey'i mi savunacaksın?" diye sordu.

Bunun üzerine Zeyrek, "Ben niye savunayım. Sen Başbakan'ı savunabilirsin ama ben Kemal Bey'i savunmam" dedi.

Selvi de, "Ben Başbakan'ı savunurum, seçilmişleri savunurum" karşılığını verdi ve Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle yayına bile çıkmadığını anımsattı. BEYAZ GAZETE