Başkan Üzülmez’e Sirmen De Başarı Diledi

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Kartepe Belediye Başkanı seçilen Başkan Hüseyin Üzülmez’e hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız sürüyor.

Başkan Üzülmez’e Sirmen De Başarı Diledi
Başkan Üzülmez’e başarı dileklerinde bulunan arasında CHP’den İzmit Belediye Başkan adayı olan Sefa Sirmen de yer aldı.
Yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i tebrik etmeye gelen vatandaşların ardı arkası kesilmiyor. Kartepeliler başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden de iş, siyaset ve spor camiasının renkli simaları Belediye Başkanı Üzülmez’e tebrik ziyaretlerinde bulundular.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i, ziyaret eden konukları arasında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nurettin Acar ve SGK Kartepe Merkez Müdürü Hatice Özcan Yazıcı da tebriklerini iletti. Başkan Üzülmez’in ziyaretçileri arasında CHP’den İzmit Belediye Başkanı adayı olan Sefa Sirmen de yer aldı. Başkan Üzülmez’i makamında ziyaret eden Sirmen, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ağaoğlu Şirketler Genel Müdürü Hasan Rahvalı, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Recep Bilal Şengün ve yönetim kurulu, Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ve yöneticiler, KASKF kurucu Başkanı Muammer Hazer, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı ve Kartepe Belediyespor Başkanı Ali Hancı yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret edip destek ve başarı dileklerini iletti.

Ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Başkan Üzülmez, “Tebrik ziyareti ile unutulmayan dostlarımızı bu anlamlı günde yanımızda görmek beni çok mutlu etti” dedi.

Konukları ile yakından ilgilenen ve tebrikleri tek tek kabul eden Belediye Başkanı Üzülmez, kendisine duyulan güven ve teveccüh ile bu göreve getirenleri mahcup etmemek için çalışacağını vurguladı.
Kaynak: İHA