Başkan Genç'e Tebrik Ziyaretleri

Canik'te üçüncü kez seçilen Başkan Osman Genç’e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Genç'e Tebrik Ziyaretleri

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 30 Mart yerel seçimlerini kazanması nedeniyle kendisine ziyarette bulunan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Şube Başkanı Erkan Malkoç, İŞKUR İl Müdürü Hasan Kılıçaslan, Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Canik İlçe Müftüsü Şakir Pinal, eski Milletvekili Musa Uzunkaya, Anemon Otel ve Piazza AVM yetkilileri, Türk Kızılayı Canik Şube Başkanı Hatice Öz, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti İl-İlçe Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşları makamında ağırladı.

“HALK AK PARTİ'YE İNANIYOR”
Ziyarette bulunanlara teşekkür eden Başkan Osman Genç, seçimin artık geride kaldığını, birlikte Canik'i daha yukarıya taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Genç, "Çok şükür milletimiz Türkiye genelinde Başbakanımızı, Canik'te ise bizi mahcup etmedi. Bütün oynanan oyunlara rağmen halkımız sağduyulu bir şekilde sandıkta cevabını vermiştir ve Canik'in, ülkemizin 2023'e AK Parti ile taşınabileceğine inanmıştır. Bize düşen bugünden tezi yok kollarımızı sıvayarak sivil toplum örgütlerimizle, halkımızla hep birlikte iyi bir ekip olarak ilçemizi ve şehrimizi hedeflerimize ulaştırmaktır" dedi.

“HEDEFİMİZ 2023”
Köylerin de mahalle olmasıyla birlikte Canik'te artık sorumluluk alanlarının genişlediğine işaret eden Genç, "Biz Canik'te 10 yıldır sürdürdüğümüz hizmet anlayışımızı şimdi daha genişe yayarak sürdüreceğiz. Köylerimizin genel sorunlarını biliyoruz. İnşallah zaman zaman köylerimizi gezerek sorunları tek tek çözeceğiz. Amacımız Canik'i topyekun geliştirmek. Bunu da geçen 10 yılda sürdürdüğümüz eşit hizmet anlayışıyla zaten gösterdik. Bundan sonra da hiç bir mahallemizi ayırt etmeden ilçemizi genel olarak 2023'e taşıyacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA