Tam 47 Yıl Muhtarlık Yaptı

Ordu’nun Perşembe ilçesine bağlı Kuyluca köyünde 47 yıl kesintisiz muhtarlık yapan Baki Özdemir, Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Tam 47 Yıl Muhtarlık Yaptı

1941 yılında doğan ve 1967 yılında muhtarlığa başlayan Özdemir, 30 Mart yerel seçimlerinde aday olmayarak görevini sonlandırdı. Buna rağmen kendi azasını aday gösteren ve Kuyluca halkı tarafından seçilmesini sağlayan Özdemir, vatandaştan teveccüh görmeye devam ediyor.
47 yıllık kamu hizmeti nedeniyle kendisine teşekkür belgesi veren Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık, Özdemir’in hizmet süresinin ve halkıyla neredeyse bir ömür boyu bütünleşmesinin vatan-millet sevgisinin bir tezahürü olduğunu ve bu üstün başarının her bir vatandaşa örnek teşkil etmesi gerektiğini söyledi.

Kendisinin Kuyluca ve Perşembe’de çok sevilen bir kişilik olduğunu ifade eden Kaymakam Arık, “Özdemir’in yaşamından ve 47 yıllık muhtarlık döneminden alınacak çok dersler var. Özellikle gençlerin, onun hayatını çok iyi incelemesi ve yaşadıklarından ilham alması gerekir. Bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

“ELİMDE OLSA BİR ÖMÜR DAHA HARCARDIM”
Aldığı teşekkür belgesinin kendisini bir hayli duygulandırdığını belirten Baki Özdemir, “47 yıllık muhtarlığımın devlet katında da taltif görmesi beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Görev yaptığım süre içinde halkımızla beraber önemli işler yaptık. Onlar beni, ben de onları çok sevdim. Elimde olsa bu insanlara bir ömür daha hizmet etmek isterdim. Yeni dönem için seçtiğimiz arkadaşımızın benden daha güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Kaymakamımız Ahmet Arık Bey’e ve Kuyluca halkına en derin saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu

Kaynak: İHA