Survivor'dan Kim Elendi? - Berna Diskalifiye Oldu (7 Nisan 2014)

Survivor 2014 Ünlüler-Gönüllüler'de tatsız bir olay yaşandı. Her hafta biriyle kavga eden Sahra bu sefer de Berna ile kavga etti ve arkadaşının diskalifiye olmasına neden oldu...

Survivor'dan Kim Elendi? - Berna Diskalifiye Oldu (7 Nisan 2014)
Star TV ekranlarında yayınlanan dünyanın en zor yarışması Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'ın son bölümüne Sahra-Berna kavgası damgası vurdu.

SURVİVOR 2014'TE BÜYÜK KAVGA!

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de tatsız bir olay yaşandı. Gönüllüler Takımı'nın hırçın yarışmacısı Sahra bu hafta da Berna ile kavga etti ve yarışmacı arkadaşının diskalifiye olmasına neden oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı'nda bu hafta eleme olmadı, diskalifiye olan Berna elenmiş oldu.

7 NİSAN SMS SONUÇLARI

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in 7 Nisan 2014 sms sonuçları şu şekilde sıralandı; 1. Yiğit, 2. Turabi, 3. Mert, 4. Müge, 5. Derya, 6. Sahra, 7. Ertunga

SURVİVOR - BERNA KİMDİR?

Survivor Berna, 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Survivor Berna, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanındı. Başarılı danslarıyla finale kadar çıkan Berna, jimnastik ve profesyonel dans eğitmenliği yapmaktadır.