Karatay’da Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Konya’nın merkez Karatay ilçesine 5 yıl süreyle hizmet edecek belediye meclisi ilk toplantısı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Başkanlığında yapıldı.

Karatay’da Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

2014-2019 yılı hizmet döneminin ilk meclis toplantısında açılış konuşmasını yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay’da yeni bir hizmet dönemin başladığını Karatay’ı geleceğe taşıyacak kararları tüm meclis üyeleriyle beraber alacaklarını söyledi.

Hz. Mevlana Diyarına hizmet etmenin gurur verici olduğunu ifade eden Başkan Hançerli, geçmiş dönemde hizmet eden Belediye Meclis üyelerine Karatay’ın gelişiminde katkıda bulunmalarından dolayı teşekkür etti. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında yeni Büyükşehir Kanunu’na vurgu yaparak, Karatay’a yeni bağlanan mahallelerde hizmetin büyük bir hızla tamamlanacağını ve Karatay’ın merkezinde ne varsa bu mahallelerde de aynısının yapılmakta olduğunu belirtti.

Karatay’a hiçbir siyasi ayırım gözetmeden hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Hançerli, Karatay’a bu güne kadar yapılanlara yenisini ekleyerek gelişme ve hizmet trendini daha aktif bir hızla sürdüreceğini söyledi.

Hizmetlerin yerine getirilmesinde Meclisin uyum içinde çalışmasının büyük önemi olduğunu ifade eden Başkan Hançerli, Karatay Belediye Meclisi halkın teveccühü ile kendilerine verilen yetkiyle Karatay’a hizmet için çalışacağını vurguladı.
Kaynak: İHA