Karadayı 66. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karadayı 66. Bölüm fragmanı yayınlandı. Karadayı, her bölümüyle seyirciden tam not almayı başarıyor. Karadayı’nın 7 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen 66. Bölümü büyük bir heyecanla izlenmeyi başlandı.

Karadayı 66. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Karadayı Dizisi 66. Bölüm özeti:

Mahir ve Feride ifadeyi, delili aldıklarını düşündükleri anda büyük bir sürprizle karşılaşırlar. Çantayı açtıklarında Sinan'ın onlara yeni bir oyun oynadığını anlarlar. Arabasıyla hızla uzaklaşan Sinan'ı yakalamak ve Nazif Kara'yı özgürlüğüne kavuşturacak delile ulaşmak zorundadırlar. Bu dakikadan itibaren Mahir ve Sinan arasında amansız bir mücadele başlar.

KARADAYI 66. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Sinan Feride'yi elde edebilmek için her şeyi göze almıştır ama babası ve sevdası uğruna ölümü göze alan Mahir'le mücadele etmenin hiç de kolay olmadığını yaşayarak anlayacaktır.

İdam kararı meclis tarafından onaylanan Nazif için hapishanede infaz hazırlıkları yapılmaya başlar. Hazırlıkları büyük bir metanetle karşılayan Nazif Kara için asıl yıkım Orhan hakkındaki gerçeği öğrendiği anda olur.

Nazif oğlunu girdiği yoldan döndürmeye çalışsa da Orhan'ın vazgeçmeye niyeti yoktur. Ünü hapishane sınırlarını aşmış olan Orhan babasının sözünü çiğneyerek kabadayı olma yolunda büyük bir adım daha atar.

Necdet, Ayten'i Süeda'yla herhangi bir münasebeti olmadığına inandırmaya çalışır. Ayten inanmış görünse de içini kemiren şüphe ve kıskançlık duygusuna yenilir ve soluğu Süeda'nı evinde alır.

Süeda Ayten'in düşündüğünden daha dişli bir rakiptir ve son hamlesiyle Ayten'in çileden çıkmasına neden olur. Ayten hesap sormak için bir kez daha Necdet'in karşısına çıkar.