Kara Para Aşk 4. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kara Para Aşk 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ay Yapım'ın yapımcılığında heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi Kara Para Aşk 4. bölümüyle 2 Nisan Çarşamba akşamı ATV’de yayınlandı.

Kara Para Aşk 4. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kara Para Aşk Dizisi 4. Bölüm özeti:

Karakol önünde Ömer'i vazgeçirmeye çalışan Elif bunu başaramaz. Ömer karakola girip şikayette bulunmak konusunda kararlıdır. Elif için geçen her dakika işlerin daha da zorlaşmasına neden olmaktadır.

KARA PARA AŞK 4. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Polisin Nilüfer'in kaçırıldığını öğrenmesi kardeşinin ölüm fermanını imzalamak olduğunu bilen Elif karakol engelini aşmak zorundadır. Zerrin evde şık bir yemek masası hazırlatmış heyecanla kızlarını beklemektedir. Elif, karakol ve Ömer engelini aşsa bile annesine Nilüfer'in yokluğunu nasıl açıklayacağını bilmemektedir.

Her şeyin sarpa sardığını anlayan Elif sonunda Ömer'e Nilüfer'in kaçırıldığını itiraf eder. Ömer bir kez daha yardım etmek ister ama Elif buna yanaşmaz. Metin'in Ömer'in polis olduğunu hemen öğreneceğini düşünmektedir. Deneyimli bir polis olan Ömer, Pelin ve Arda yardımıyla kusursuz gibi görünen bir plan hazırlar ve Elif'i ikna eder.

Elif çaresizlik içinde sorunlarını aşmaya çalışırken dost bildiği Bahar'a sığınır ve ona babasının yüklü miktarda borcu olduğunu bunun karşılığında elmasları bulması gerektiğini anlatır.

Bahar'ın elmasları bulması konusundan kendisine yardım edeceğinden emindir. Oysa elmaslar Bahar'ın da iştahını kabartmıştır ve Bahar gözünü kırpmadan en yakın dostunu kalbinden vuracak oyunu başlatır.

Elif ve Ömer planlarını uygulamaya başladıklarında Metin yeniden Elif'in karşısına çıkar. Babasının borcuna karşılık Elif'in daha çok karar para aklaması gerekmektedir. Elif bu kez yapmak istemediğini söyler.

Başka bir şekilde borcunu ödeyip kardeşini almak istemektedir. Ama Metin'in ve Tayyar'ın ellerindeki tek koz Nilüfer değildir. Elif çırpındıkça bataklığa daha çok saplanmaktadır.