Genç Açıklaması

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Seçimden önce ne söylemişsek sözümüzün arkasındayız.

Genç Açıklaması
Bizim meselemiz sadece oyu alıp gitmek değil. Bu aziz milletimiz bir kez daha bu emaneti bize verdi, sorumluluğumuzun bilincindeyiz" dedi.


Seçimlerin ardından teşekkür ziyaretlerini sürdüren Başkan Osman Genç, Başalan ve Gökçepınar Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bir kahvehanede mahalle halkıyla sohbet eden Başkan Genç, "Aziz milletimiz iç ve dış oyunları sandıkta çözdü. İşbirlikçilerine gereken cevabı sandıkta vermiştir. Milletimiz asil duruşunu göstermiştir. Bu manada sizlere teşekkür ediyorum. Bakın seçimlerin ardından ekonomi düzeldi, Dolar, Euro ve faizler düştü. 2023 artık hayal değil, gerçek olacak" diye konuştu.

Yerel seçimlerle birlikte mahalleye dönüşen köylerin de sorumluluk alanlarına girdiğine işaret eden Genç, “Seçimden önce ne söylemişsek sözümüzün arkasındayız. Birlikte çalışacağız. Bundan sonra da yanınıza geleceğiz. Sorunları konuşup, çözümler üreteceğiz. Başalan'da orta okulumuz var, bir de çok programlı lise çalışmamız olacak. Bizim meselemiz sadece vatandaşımızın oyunu alıp, çekip gitmek değil. Sizler bize bu emaneti verdiniz. Sorumluluğumuz var, bunun bilincindeyiz" diye konuştu.

“HİÇ KİMSEYİ AYIRT ETMİYORUZ”
Bundan önce 10 yıl boyunca gece gündüz nasıl çalıştıksa bundan sonra da aynı tempoda çalışacaklarını ifade eden Genç, "Mahallemiz olan 40 köyümüzde sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Bize oy veren, vermeyen hiç kimseyi ayırt etmiyoruz. Seçimler bitti, artık rozetimizi bir kenara bırakıyoruz. Bizim derdimiz milletimize hizmet etmek. Bu manada birlikte köylerimizin yaşam konforunu artırıcı güzel çalışmalara imza atacağız. Bizlere verdiğiniz destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA