Eşinin Katilinin Biran Önce Bulunmasını İstiyor

Kahta ilçesinde, 8 ay önce bakkalında saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Mehmet Gül Karaçalı'nın eşi Ceylan Karaçalı, eşinin katilinin bulunmasını istiyor.

Turgut Özal Mahallesinde bakkal işleten Mehmet Gül Karaçalı (30), 24 Ağustos'ta bakkala müşteri olarak giren bir kişi tarafından boynundan bıçaklandıktan sonra sevk edildiği Ankara'da hayatını kaybetmesinin ardından cinayet zanlısının yakalanabilmesi için başlatılan soruşturma devam ederken, ailesi olayın bir an önce aydınlanması için yetkililerden yardım istedi.
Eşi Ceylan Karaçalı (27) ise tek isteğinin eşinin katilinin biran önce bulunması olduğunu söyledi.

Başbakan'dan yardım beklediklerini ifade eden Karaçalı, "Başbakanımız sürekli ben mazlumların başbakanıyım diyor. Bizler mazlumuz Allah'tan başka kimsemiz yok. Başbakanımızdan rica ediyorum. Eşimin katili bulunsun. Gözümüze uyku girmiyor. Sürekli acılar içinde kıvranıyoruz. Gözümüz hep yaşlı. Tek dileğimiz devletimizin katili bulması ve hak ettiği cezayı vermesidir" diye konuştu.

Katilin bir an önce bulunmasıni isteyen Baba Mehmet Karaçalı ise, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den yardım beklediğini belirterek, katilin biran önce hukuk önüne çıkarılmasını istedi.
Karaçalı'nın ağabeyi Hasan Karaçalı kardeşinin çok iyi bir insan olduğunu, kesinlikle düşmanının olmadığını ifade ederek, "Onu herkes severdi. Çok sıcak kanlı idi, kimseyle bir husumeti yoktu. Kim ve neden yaptı onu bilmek istiyoruz. Emniyette sayısız görüntü olmasına rağmen, 8 ay geçti fakat kardeşimin katili bulunamadı. Hiç bir ilerleme yok. Eğer mümkünse özel ekip kurulmasını ve katilin yakalanmasını istiyoruz." dedi.

Karaçalı'nın, İrem (9) Nisanur (5) ve 8 aylık Mert adında 3 çocuğu bulunuyor.
Kaynak: AA