Zübeyde Hanım Mahallesi’nde Bahar Temizliği

Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, pırıl pırıl bir Altındağ için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Zübeyde Hanım Mahallesi’nde Bahar Temizliği
Altındağlı vatandaşlar ise ilçe genelinde yapılan hummalı temizlik çalışmalarıyla hijyenik bir ortama adım atıyor.
Temizlik hizmetlerine büyük önem veren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve ekibi, halk sağlığını her şeyden önde tutuyor. Altındağ Temizlik İşleri Müdürlüğü, 444 personel ve 40 çöp kamyonuyla ilçenin gün boyu temiz kalmasını sağlıyor. Çalışmalarına Zübeyde Hanım Mahallesi’nde devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü, okul bölgelerini ve boş arazileri de göz ardı etmiyor. Bölgede kaldırım kenarlarını temizleyen ve zararlı otları toplayan temizlik işlerine bağlı ekiplerin çalışmaları bunlarla da sınırlı değil. Cami, hastane, aile sağlık merkezi, pazar alanları gibi yerlerin temizliğini de üstlenen ekipler, vatandaşlardan tam not alıyor.

Mahalle sakinlerinden Eyüp Masat, temizlik konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını belirterek, çöplerin tam saatinde toplandığını dile getirdi. 20 yıldır Zübeyde Hanım Mahallesi’nde oturduğunu söyleyen Masat, “Altındağ Belediyesi, sadece yolları, kaldırımları temizlemekle kalmıyor. Vatandaşlara sağlıklı bir yaşam oluşturuyor. Çocuklarımız daha hijyenik ortamlarda oyun oynuyor” diye konuştu

Masat, Altındağ Belediyesi’nin kısa bir süre önce aldığı ‘Türkiye’nin En Temiz İlçesi’ ödülünü hak ettiğini de sözlerine ekledi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin Altındağ’a bambaşka bir görünüm kazandırdığını ifade eden Cihan Durmuş ise, Zübeyde Hanım Mahallesi’nde dört dörtlük temizlik yapıldığını kaydetti.

Durmuş, ilçenin sadece seçim dönemlerinde değil her zaman temizlendiğini vurgulayarak, okullardan, camilere, parklardan spor alanlarına kadar her yerin tertemiz olduğunu söyledi.

Durmuş, “Eskiden buralarda çamurdan yürünmezdi. Şimdiyse caddelerde, sokaklarda tek bir çöp yok” dedi

Kaynak: İHA