Vekil Aygün’den Başkan Üzülmez’e Tebrik Ziyareti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Vekil Aygün’den Başkan Üzülmez’e Tebrik Ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, “Öncelikle gerçekleşen seçimlerin başta ülkemiz olmak üzere ilimize ve insanlarımıza hayırlı olsun. Yeni göreve seçilen arkadaşları makamında ziyaret ederek Allah hayırlı uğurlu etsin dileklerinde bulunmaktayız. Allah utandırmasın diyerek kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Milletvekili Zeki Aygün’ün ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Teşkilatımızın ağabeyi sayın milletvekilimiz Aygün’ün nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Zorlu bir süreç bitti. Artık gurur günümüz. Kerametin başbakanımıza ait olduğu bu seçimde üzerimize düşeni yaptık. Seçim ardından Türkiye’de, Kocaeli’de ve Kartepe’de haklı bir gurur yaşanmakta. Bu gururu yaşatanlara teşekkür ediyorum. Seçimin ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Vekilimizin nazik ziyareti bize güç ve onur vermiştir. Kendisine de çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA