Karatay Belediyesi'nden, İlçeye Bağlanan Yeni Mahallelere Çocuk Oyun Grupları

Karatay'a yeni bağlanan mahallelere çocuk oyun grubu yapan Karatay Belediyesi, çocukların daha rahat ve geniş ortamlarda oynamalarına olanak sağlıyor.

Karatay Belediyesinden yapılan açıklamada, çocukları kentleşmenin getirdiği sıkı yapılaşmadan uzaklaştırıp, rahat nefes alabilecekleri ortamlar oluşturma çabasını sürdüren Belediyenin, yeni bağlanan mahallelere yaptığı 27 adet çocuk oyun grubu ile çocukları mutlu etmeye devam ettiği belirtildi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin oyun gruplarının tabanına yerleştireceği kauçuk zeminin darbe emici özelliğe ve esnekliği sayesinde düşme ve darbe sonucu yaralanmaların önlenmesinin amaçlandığı ifade edilen açıklamada, çocuk gruplarının yanı sıra fitness alanları, kamelya, saha gibi alanlar yapılarak gençlerin ve mahalle sakinlerinin aktivite gerçekleştirmesine olanak sağlandığı kaydedildi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Çocuklarımız geleceğimizdir. Geleceğimizi teminat altına almak için çocuklarımıza Belediyemizin imkanlarını seferber ettik. Şehir merkezinde ne varsa yeni bağlanan mahalleleri de aynı şekilde güzelleştireceğiz" dedi.

Kaynak: AA