Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Saray Genç İş Adamları Derneği (SAGİAD) kuruldu.

SAGİAD Başkanı Ayhan Uysal yaptığı açıklamada, dernek olarak bütün Saray esnafına ve iş adamlarına kapılarının açık olduğunu belirterek, Saray'ın her geçen gün ekonomik ve nüfus olarak büyüdüğünü kaydetti.

İlçede iş adamlarının yaşadığı sorunların çözümü için çalışacaklarını aktaran Uysal, iş adamlarını birlik ve beraber olmaya çağırdıklarını ifade etti.

Uysal, Saray halkının sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak, ilçede dayanışma ruhunu geliştirmek, kamuoyunu yönlendirmek ve çeşitli yayınlar, eğitim çalışmaları, sosyal, kültürel etkinlikler düzenleyerek Saray'ı daha ileriye taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

- Malkara MYO'da kariyer tüyoları semineri düzenlendi
Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Malkara Meslek Yüksekokulunda öğrencilere, Kariyer.net İnsan Kaynakları Portalı tarafından, "Kariyer.net'ten Kariyer Tüyoları" konulu seminer düzenlendi.

Seminerde, Kariyer.net Etkinlik Müdürü Semih Gümüş, kariyerle ilgili etkili özgeçmiş hazırlama, iş görüşmelerinde dikkat edilecek hususlar ve mülakat teknikleri hakkında eğitici bilgiler verdi.
Kariyer.net yetkilileri tarafından beş öğrenciye ücretsiz online İngilizce eğitimi verilecek, seminere katılan herkese katılım belgesi sunuldu.
- Alparslan Türkeş ölüm yıl dönümünde anıldı
Eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş, ölümünün 17. yılında Çerkezköy Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen programla anıldı.
Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar, belediye meydanında düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, vefatının ardından 17 yıl geçmesine rağmen acılarının aynı tazelikle kalplerinde yaşandığını kaydetti.

Yazar, bu kara sevdanın toprakla örtülmeyeceğini belirterek, "Türk dünyasının lideri, Ülkücü Hareket'in kurucusu, Türk milliyetçiliğinin efsane ismi Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in fikirleri, mücadelesi ve şahsiyeti aynı canlılıkla önümüzdedir" dedi.

Etkinlik çerçevesinde ayrıca, Alparslan Türkeş'in siyasi ve sosyal hayatını anlatan sine vizyon gösterisi sunuldu.
Kaynak: AA