Dikili’de Başkan Mustafa Tosun Mazbatasını Aldı

Dikili Belediye Başkanlığını açık ara farkla kazanan Veteriner Hekim Mustafa Tosun, mazbatasını aldı.

Dikili’de Başkan Mustafa Tosun Mazbatasını Aldı
Tosun, 'Dikili'de eşit ve kaliteli hizmet” sözü verdi
30 Mart Yerel Seçimleri'nde Dikili'de kullanılan oyların yüzde 51,6’sını alarak Dikili Belediyesi'nin yeni başkanı olan Veteriner Hekim Mustafa Tosun ve beraberinde yeni dönem meclis üyeleri, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hatice Özkara Şahin'den mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

“SEVGİYİ EGEMEN KILACAĞIZ”
Vatandaşların alkış ve tezahüratlarıyla Adliye Binasına gelen Dikili Belediye Başkanı Veteriner Hekim Mustafa Tosun’a eşi Nazan Tosun, kızları Yağmur ve Damla ile birlikte CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener ve meclis üyeleri de eşlik etti. Adliye binasında ve dışında vatandaşların büyük coşkusuyla karşılanan yeni başkan Tosun İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Hatice Özkara Şahin'den mazbatasını alkışlar eşliğinde aldı. Başkan Tosun, törende yaptığı konuşmasında, ‘Mazbatamızı Dikili’de sevgiyi egemen kılmak inancımızla alıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık Dikili’de yeni bir sayfa açılıyor. Bu sayfa da herkes bir ve birlikte olacak. Herkese eşit ve kaliteli hizmet sunacağız. Bu değişim, bu sevgi birlikteliği, hepimize, Dikilimize, Dikili Halkına, sevdası Dikili olan herkese hayırlı olsun’ diye konuştu.

‘BAŞARI DİKİLİ HALKININDIR”
Adliye Sarayı’nda gerçekleşen törenin ardından Dikili Belediyesi’ne geçen başkan Mustafa Tosun ve beraberindekileri belediye personeli ile vatandaşlar büyük coşku ve sevinçle karşıladı. Belediye Binası önünde konuşan Tosun, “Gelinen bu süreçte tüm Dikili halkımızın ve partililerimizin büyük emeği var, alınterleri var. Bu başarı Dikili halkının ve sevgisinin, birlikteliğin, dayanışmanın başarısıdır” dedi.

‘DİKİLİ’DE SORUN KALMAYACAK”
Daha sonra Belediye Başkanlığı makamına geçen Tosun, burada görevini Başkanvekili Yusuf Altıparmak’tan devraldı. Kendisine destek verenlere teşekkür eden Tosun, şöyle konuştu: “Bugün burada hep dediğimiz gibi Dikili’de sevgiyi iktidara getirdik. Yani halkımızın bizlere verdiği sevgi ve hizmet görevinin bayrağını bugün resmen devralıyoruz. Bir anlamda halkın iktidarının bayrağını göndere çekiyoruz. Biz şu ana kadar hep projelerimizi anlattık, ama şu andan itibaren ise halkımızı dinleyeceğiz. Onların sorunlarını dinleyip, sorunlarını çözecek çalışmalar yapacağız. Köy köy, mahalle mahalle tüm sorunları çözerek onlara yaşamaktan daha bir keyif alacakları yepyeni bir Dikili yaratacağız. Tüm bunları yaparken halkımızın, yüzünü her saniye güldüreceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımın başkanı olarak 7 gün 24 saat durmadan, yorulmadan çalışacak kısa zamanda çok iş yaparak Dikilimizi Türkiye'nin en çağdaş, en modern, en güzel belediyesi yapacağız. Çünkü biz, Dikili aşığıyız. Dikili’de artık ne alt yapı ne de üst yapı diye bir sorun kalmayacak bunun yanında Jeotermal başta olmak üzere hayvancılık, tarım, turizm ve seracılık desteklenerek ilçemizin değişimini ve gelişimini tüm hızıyla gerçekleştirmesini sağlayacağız.”
Kaynak: İHA