Genç Açıklaması

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Halkımız Canik'in geleceğine sahip çıktı.

Genç Açıklaması
Halkımız sinsi planları, ahlaksız tuzakları bozmuştur. Onlara hizmetkar olan bir kadro yine iş başındadır" dedi.


Seçimlerin ardından teşekkür turlarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, beraberinde Başkan Yardımcıları ve yeni seçilen meclis üyeleri ile birlikte Belediye Evleri, Gaziosmanpaşa ve Kuzey Yıldızı Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Genç, "Bugün Canik kazanmıştır, halkımız ilçelerinin geleceğine sahip çıkmıştır" diye konuştu.

“HALK BAŞBAKANINA SAHİP ÇIKTI”
AK Parti'nin ve kendilerinin aldığı büyük başarıda en büyük teşekkürü milletin hak ettiğini ifade eden Başkan Osman Genç, "Aziz milletimiz yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesine sahip çıktı. Halkımız Büyük Türkiye idealine, Büyük Türkiye hedeflerine sahip çıktı. Halkımız 30 Mart'ta en başta kendi iradesine, kendi geleceğinize, siyasete, partilerine, başbakanlarına sahip çıktı. Her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZ OYUNLARI BOZDU”
Vatandaşlara karanfil de dağıtan Genç, "Aziz milletimizin sandıkta verdiği bir mesaj var. Milletimiz siyaset dışı yollardan istikamet belirlenmesine çok çarpıcı şekilde tavrını ortaya koymuştur. Sandık sonuçları kimin kazandığından çok kimin kaybettiğini gösterir. Artık eski Türkiye yok, yeni Türkiye var. Artık yeni Canik var. Başbakanımıza, ülkemize ve bize saldıranlar hayal kırıklığına uğramışlardır. Bu millete ihanet edenler, milletimizin, Canik halkının ne kadar aziz olduğunu bir kez daha görmüşlerdir. Milletimiz istiklaline, geleceğine uzanan elleri sandığa gömmüştür. Milletimiz sinsi planları, ahlaksız tuzakları bozmuştur. Onlara hizmetkar olan bir kadro yine iş başındadır" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da seçimden sonra kendilerini unutmayan Başkan Genç'e teşekkür etti.
Kaynak: İHA