Kaymakam Sonel’den 'Mahallemiz Kitap Okuyor” Kampanyasına Destek

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, Anadolu Öğretmen Lisesi'nin 2013 yılında başlattığı “Mahallemiz Kitap Okuyor” kampanyası kapsamında okulun bulunduğu mahallede 43 kişi projeye katıldı.

Kaymakam Sonel’den 'Mahallemiz Kitap Okuyor” Kampanyasına Destek

Kitap okumak isteyip de imkan bulamayan mahalle sakinlerine okul kütüphanesindeki kitaplar okuyucuya götürülürken, Kaymakam Sonel, kampanyaya destek vererek okuyuculardan Şerife Avcı’yı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Öşekçi, Seydişehir Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Yardımcısı Ercan Arslan, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ali Yazar ile öğrenciler Ayten Müzezzinoğlu ve Nazlıcan Büyükeken ile birlikte evinde ziyaret etti. Kaymakam Sonel, hem çalışıp hem de kitap okumaya zaman ayırdığı için Şerife Avcı’ya teşekkür ederek, bu çalışmanın diğer vatandaşlara ve okullara güzel bir örnek oluşturmasını temenni etti ve Avcı’yı çeşitli armağanlarla ödüllendirdi.

Şerife Avcı ise, “Bizler için en büyük hediye Kaymakam Beyin bizleri evimizde ziyaret etmesidir. Kendisinden Allah Razı olsun. Ayrıca her hafta kitapları evime kadar getiren öğrencilere de teşekkür ederim” diyerek duygularını dile getirdi.
Kaynak: İHA