Gladyatörler Türkiye Finallerine Hazır

Havza 100| Yıl İlkokulu Gladyatörler Satranç Takımı, Çorum'da düzenlenecek Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligleri finalleri için hazırlıklarını tamamladı.

Samsun genelinde yapılan elemeler neticesinde Samsun'dan 4 çocuk ve 3 yıldız satranç takımı Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligleri finallerine katılmaya hak kazandı.
Finallere katılan ve Samsun'u yıldızlar kategorisinde temsil edecek Havza 100| Yıl İlkokulu Gladyatörler Satranç Takımı son hazırlıklarını takım antrenörleri Hayati Zeybek ve Mehmet Urhan nezaretinde yaptı.
Okul Müdürü İbrahim İşleyen, takımdan beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek, "Takımımızdan iyi bir derece bekliyoruz. İl genelinde yapılan elemelerde göstermiş oldukları başarı ve ilimizi temsil etme gururunu bize yaşatan öğrencilerimize ve takım antrenörü öğretmen arkadaşlarımıza Türkiye finallerinde başarılar dilerim. Ayrıca takımınızın ihtiyaçları ile yakından ilgilenen sayın kaymakamımız ve değerli sponsorlarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ederim" dedi.

Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligleri finallerine Türkiye genelinden çocuk kategorisinde 66 ve yıldız kategorisinde 35 takımın katılacağı ve finallerin 50 gün süreceği belirtildi.
Kaynak: AA