Beşiktaş’ta Evden Hırsızlık Yapan 2 Kişi Gözaltına Alındı

Beşiktaş’ta hırsızlık amacıyla girdikleri bir evden para ve ziynet eşyası çaldıkları ileri sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılan şüphelilerin daha önceden işledikleri hırsızlık suçlarından çok sayıda sabıka kayıtlarının bulunduğu ortaya çıktı.

Olay, ev sahibi Ü.P.E.’nin soyulduğunu anlaması üzerine ortaya çıktı. Polise giderek şüphelilerden şikayetçi olan Ü.P.E. hırsızların 2 Bin Euro nakit para, 1 adet bilezik, 1 adet yüzük ve 1 adet inci kolyesini çaldıklarını belirterek şüphelilerin yakalanmasını istedi. İhbar üzerine eve gelerek inceleme yapan ekipler, şüphelilerin geride bıraktıkları delilleri tek tek topladı. Ardından çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin önce eşkâline ardından kimlik bilgilerine ulaştı. Ardından harekete geçen ekipler, aynı suçlardan birden çok sabıka kaydı bulunan şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı.

ŞÜPHELİLER SUÇU İŞLEDİKLERİ İLÇEDE GÖZALTINA ALINDI
Beşiktaş’ta izine rastlanan S.Ö(22) ile O.E(18) isimli iki şüpheli gözaltına alındıktan sonra emniyete götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Şüpheliler, her ay belirlenen günlerde adreslerine en yakın karakola giderek imza verecek.
Kaynak: İHA