Ulubey’de Bahar Resme Yansıdı

Altındağlı çocuklar, kültür ve sanatla iç içe büyüyor.

Ulubey’de Bahar Resme Yansıdı
Altındağ Belediyesi’ne bağlı gençlik merkezleri sayesinde yeteneklerini geliştirme fırsatı bulan Altındağlı öğrenciler, resimden müziğe, tiyatrodan spora kadar çeşitli branşlarla uğraşıyor.
Ulubey Gençlik Merkezi’nin düzenlediği “Baharla gelen resme merhaba” etkinliğine 50 öğrenci katıldı.

Sulu boya, guaj ve pastel boya kullanarak birbirinden güzel eserler ortaya koyan Altındağlı öğrenciler, profesyonel ressamlara adeta taş çıkardı. Altındağlı çocuklar, 50’ye yakın resim yaparak Ulubey Gençlik Merkezi’nin dört bir tarafını resimlerle donattı. Grup halinde iş yapabilme becerilerini geliştiren Altındağlı öğrencilerin birbirleriyle arasındaki uyum da dikkatlerden kaçmadı. Etkinliğe, öğrenci velileri de katıldı.

ALTINDAĞ’IN RESSAM ÖĞRENCİLERİ
Ulubey Gençlik Merkezi öğrencilerinden Enes Muratoğlu, bu tür faaliyetlerin kişisel gelişimlerine destek olduğunu söyledi.

Resim yapmayı çok sevdiğini de belirten Enes “Gençlik merkezi sayesinde kişisel becerilerim daha da gelişti. Resim yaparken çok mutlu oluyorum ve ileride ressam olmak istiyorum. Bu sergide benim de bir eserim bulunuyor” dedi.

Bir diğer öğrenci Kübra Nur Kaya ise 2 yıldır resimle uğraştığını ifade ederek Ulubey Gençlik Merkezi’nin kendisine verdiği destekten bahsetti. Gençlik merkezlerin gerçekleştirdiği bu tür etkinliklerle özgüven kazandıklarını vurgulayan Kübra Nur “Burası bizim evimiz gibi. Öğretmenlerimiz her zaman yanımızda. Ailemizin gözü arkada kalmıyor. Boş zamanlarımızı en iyi şekilde burada değerlendiriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA