Kaymakam Kocabey, Kültür Merkezi ve Spor Salonu İnşaatını İnceledi

Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, yapımı devam eden Kapalı Spor Salonu ve Kültür Merkezi inşaatında incelemede bulundu.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Kocabey, güvenlik tedbirleri ve inşaatın zamanında yetişmesi için gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Kocabey, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Kültür merkezi bölümünün kaba inşaatı, çatı, elektrik, su ve kalorifer tesisatları tamamlandı. Yaklaşık 40 gün içerisinde bu bölümün inşaatı tamamlanacak. Kapalı spor salonu bölümünde ise tribünler bitti. Kiriş ve kolonlar tamamlanmak üzere, çatıya da en kısa sürede başlanacak'' dedi.

İhale şartnamesine göre yaklaşık 2 aylık teslim süresinin kaldığını belirten Kocabey, ''Sabırsızlıkla bekliyoruz. Kapalı spor salonumuzda birçok sportif faaliyet, kültür merkezinde de meslek edindirme kurslarımız olacak'' diye konuştu.

Kocabey, spora ve kültüre yatırım yapmanın önemini vurgulayarak, "Geleceğe, gençliğimize yatırım yapıyoruz. Bu kompleksin Halkapınar'ın sportif, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA