Karagül 44. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karagül 44. Bölüm frragmanı yayınlandı. Solukları kesen senaryosu ve büyüleyici atmosferiyle büyük beğeni toplayan Karagül 44. Bölümüyle 2 Mayıs Cuma akşamı FOX ekranlarına geliyor.

Karagül 44. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Karagül Dizisi 44. Bölüm özeti

Murat Kendal'dan intikam almak için planlarını teker teker hayata geçirirken, Murat'ın yaşıyor olma ihtimali Kendal'ın en büyük kâbusu oluyor. Asım, Kendal'ın hayatta en korktuğu soruyla babasının karşısına çıkıyor.

KARAGÜL 44. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kendal ne yapacağını bilemezken soluğu Özlem'in yanında alıyor ve ona hesap soruyor. Özlem ise Kasım'ın yaptığı planların işlediğini gördükçe Kendal'a karşı daha farklı durmaya başlıyor. Ebru hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşıyor, ama bilmediği, bunun daha büyük bir sürprizin sadece başlangıcı olduğu.

Oğuz, Murat'ın ölümüyle ilgili araştırmalarına devam ederken, buldukları onu beklemediği bir sonuçla karşı karşıya bırakıyor. Melek, hayallerin peşinden koşmaya karar veriyor ve bu konuda Ebru'dan yardım istiyor.

Bu sırada Ada ve Serdar cephesinde, Serdar'ın Maya gerçeğini öğrenmesiyle gerginlikler başlıyor. Kendal, Asım'ı kendi yanına çekmeye çalışırken, Asım ilk defa baba sıcaklığı yaşıyor. Bu durum acaba onu bildiklerini saklamaya mı yoksa Kendal'a karşı kullanmaya mı itecek?