Kara Para Aşk 8. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kara Para Aşk 8. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ay Yapım'ın yapımcılığında heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi Kara Para Aşk 8. bölümüyle 30 Nisan Çarşamba akşamı ATV’de.

Kara Para Aşk 8. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kara Para Aşk Dizisi 8. Bölüm özeti:

Ömer ve Elif, Nilüfer'in Burgazada'da olduğunu öğrenmiştir. Elif bir an önce kardeşini kurtarmak için harekete geçmeleri gerektiğini düşünürken, Ömer'in başka planları vardır. Ömer, Elif'i tehlikeye atmadan Nilüfer'i kurtarmak istemektedir. Ömer, Elif'in inadını da yenip, ona söz verdiği gibi kardeşini kurtarabilecek midir?

KARA PARA AŞK 8. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu sırada Nilüfer, Metin'in ailesi ve ablası hakkında anlattıkları yüzünden büyük bir kafa karışıklığı yaşamaktadır. Üstelik Metin'e karşı hissettiklerine de bir türlü engel olamamaktadır. Nilüfer duyguları ve mantığı arasında gidip gelirken aldığı kararla olayların seyrini değiştirir.

Bahar'ın yaptığı plan konusunda hala çekinceleri olan Levent ümidini kaybetmiştir. Bahar onu ikna etmeye çalışırken holdinge gelen bir misafir farkında olmadan Bahar'ın işini kolaylaştıracak bilgiler verecektir.