Nagehan Alçı'dan Nazlı Ilıcak'a çok sert yanıt

Verdiği bir röportajda Gazeteci - Yazar Nagehan Alçı için, "Benim çevrem Nagehan'ı kabul etmez!" ifadesini kullanan Nazlı Ilıcak'a Alçı'dan çok sert yanıt geldi.

Nagehan Alçı'dan Nazlı Ilıcak'a çok sert yanıt
Verdiği bir röportajda Gazeteci-Yazar Nagehan Alçı için, "Benim çevrem Nagehan'ı kabul etmez!" ifadesini kullanan Nazlı Ilıcak'a Alçı'dan çok sert yanıt geldi.

AK Parti cemaat kavgasında cemaatten yana aldığı tutumla dikkat çeken Nazlı Ilıcak, Radikal gazetesinden Armağan Çağlayan'a verdiği röportajda CNN Türk'te yayınlanan ve polemikleri gündemden düşmeyen Dört Bir Taraf programının perde arkasını anlattığı röportajda Nagehan Alçı ile olan dostluğunun geldiği noktayı da paylaştı.

Ilıcak'ın, "Nagehan Hanım’la şu anda aynı çevrede dolaşamıyoruz. Benim çevrem onu kabul edecek durumda değil onun çevresi de beni" ifadelerine Alçı'dan çok sert yanıt geldi.

Nagehan Alçı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Nazlı Ilıcak bir yere söyleşi vermiş. 28 Şubat'ta yüzüne tüküren çevresiyle şimdi gurur duyuyor. Halbuki bana o malum çevrenin ne kadar riyakar ve demokrasi düşmanı olduğunu bizzat anlatırdı. Şimdi ise o zavallı ve looser çevrenin sanal dünyasıyla kendini avutuyor. Nazlı Hanım'ın geldiği bu patolojik ruh haline çok üzülüyorum" dedi.



Nagehan Alçı'dan Nazlı Ilıcak'a çok sert yanıt