Mesut Yılmaz, Eski Milletvekili Özkan'ın Annesinin Cenazesine Katıldı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Anavatan Partisi 21. Dönem İstanbul Milletvekili Avukat İsmail Süha Özkan’ın 90 yaşında vefat eden annesi Hatice Selma Özkan'ın cenaze törenine katıldı.

Mesut Yılmaz, Eski Milletvekili Özkan'ın Annesinin Cenazesine Katıldı

Şarköy’de uzun yıllar doktorluk yapan ve aynı zamanda Şarköy’de bir caddeye ismi verilip, liman kavşağına heykeli dikilen Dr. Cemal Özkan'ın eşi ve Anavatan Partisi 21. Dönem İstanbul Milletvekili Avukat İsmail Süha Özkan’ın annesi Hatice Selma Özkan, İstanbul'daki oğlunun evinde vefat etti. Özkan'ın Şarköy ilçesindeki cenaze törenine, Özkan ailesinin dostu olan eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, eşi Berna Yılmaz ve oğlu da katıldı.

Eski Milletvekili ve ANAP hükümetinde Devlet Bakanı olan Cavit Kavak, eski siyasetçiler ve bürokratların yanı sıra iş adamları, Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, akrabaları ve Şarköy halkının da katıldığı cenazeye çok sayıda eski bakan, milletvekilleri ve iş adamı da çelenk gönderdi.

Özkan'ın cenazesi, Şarköy’deki evinin önünde helallik alındıktan sonra Şarköy Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Şarköy Belediye Mezarlığı’na defnedildi. Mesut Yılmaz, definden sonra ANAP döneminde İstanbul Kağıthane İlçe Başkanı olan Ali İhsan Parlakyıldız’ın babası adına yaptırdığı Hacı Ahmet Tevfik Camii inşaatını gezdi ve bilgi aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA