Altındağ’ın Muhtarları Ulucanlar’da Buluştu

Altındağ’ın muhtarları, Ulucanlar Cezaevi’nde düzenlenen toplantıda buluştu.

Altındağ’ın Muhtarları Ulucanlar’da Buluştu
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde yapılan toplantıda mahalleleri kalkındıracak projeler anlatıldı. 38 muhtarın katıldığı toplantıda Altındağ’ın daha da gelişmesi için uygulanacak yöntemlerden bahsedildi. Toplantıya, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel de katıldı.


Başkan Tiryaki, yaptığı konuşmada, Altındağ’ın hızla değişen bir ilçe olduğunu belirterek kısa süre içindeki büyük değişime dikkat çekti. Altındağ Belediyesi’nin sadece Ankara’da değil Türkiye’de de tanınan bir belediye olduğunu vurgulayan Tiryaki, ilçeyi ileri taşımak adına el birliğiyle çalışacaklarını kaydetti.

Başkan Tiryaki, Türkiye’de hiçbir ilçe belediyesinin yapmadığı kadar kentsel dönüşüm projelerine imza attıklarını belirterek Altındağ’daki çarpık yapılaşmaya son vermek istediklerinin altını çizdi.
Spor tesislerinin, kültür merkezlerinin, okulların olmadığı yerlerde suç oranının daha fazla olduğunu anlatan Tiryaki, her mahallede eğitime destek verilmesini istedi. Muhtarlara çağrıda bulunan Başkan Tiryaki, sözlerini şöyle tamamladı: “Mahallelerde bulunan ve ahlaka uygun olmayan davranışların sergilendiği harabe gecekonduları tespit edin ve bize bildirin. Biz de gerekeni yaparak bölge halkını huzura kavuşturalım.”
Kaynak: İHA