Türkiye Gazetesi ve İha’dan Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek’e Ziyaret

Türkiye Gazetesi Antalya Bölge Temsilcisi Nihat Karataş ve İhlas Haber Ajansı Bölge Temsilcisi Cafer Eser, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Gazetesi ve İha’dan Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek’e Ziyaret

Türkiye Gazetesi Antalya Bölge Temsilcisi Nihat Karataş, Türkiye Gazetesi hakkında bilgiler verdi. Türkiye Gazetesi olarak kuruluşundan bu yana özellikle güvenilir haberciliği ve milli ve manevi değerlere önem verilmesini ilke edindiklerini kaydeden Karataş, adrese teslim dağıtım uygulamasıyla da okuyucularını ne denli önemsediklerini gösterdiklerini söyledi.

İhlas Haber Ajansı Bölge Temsilcisi Cafer Eser ise, hızlı ve objektif habercilik ilkleri çerçevesinde ajansın Antalya sorumluluğu alanında bulunan Isparta, Denizli ve Burdur’daki çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Haberciliği doğru ve tarafsız yapmayı ve gelişen teknolojiyle imkanlarını genişlettiklerini de belirten Eser, ilkeli yayıncılıktan taviz vermeden çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

“YENİ DÖNEMDE DE DURMADAN HİZMETE DEVAM”
Seçimlerin ardından yoğun şekilde tebrikleri kabul ettiğini söyleyen Başkan Böcek, seçmenlerine kendisine yeniden hizmet etme şansı verdikleri için teşekkür ettiğini söyledi.

Hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet etmeyi bu dönemde de sürdüreceğini kaydeden Böcek, yeni döneminde de durmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Yeni projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını da ifade eden Böcek şöyle konuştu:
“Yeni hizmet dönemimizde vatandaşlarımız dördüncü dönemde de beni tercih ettikleri için teşekkür ederim. Bana emanet ettikleri oylarını her zaman namusum gibi korudum. Hiçbir zaman güvenlerini boşa çıkarmadım. Önümüzde ki 5 yıl birçok projeyi hayata geçireceğimiz bir dönem olacaktır. Durmadan hizmet etmeye devam” dedi.

Kaynak: İHA