Taurus’ta Ritim Ziyafeti

Dijital oyun alanları, çocuk tiyatroları, atölyeleri ve etkinlikleriyle çocukların gözde mekanı olan Taurus AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine çocukların "ritim ziyafeti" ile başladı.

Taurus’ta Ritim Ziyafeti

"Herkesin AVM"si Taurus'ta, Fransa Kültür Bakanlığı tarafından 20 yıldır desteklenen müzisyen Senem Diyici yönetiminde ücretsiz ritim kursu alan çocuk korosu, çalışmalarına Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kendilerine armağan edilen bayramda verdikleri konser ile son verdi.

iki ay süren çalışmaların final gününde Senem Diyici önderliğinde enstrümanlarını çalarak konser alanına gelen koro, İstiklal Marşı ile başlattığı konserini marşlar ve Türk müzikleri ile sürdürdü.

AVM ziyaretçilerinin büyük ilgi gösterdiği konser sonrası koro izleyicilerin taktirini topladı.

Özellikle sabah saatlerinden beri Taurus AVM'de farklı etkinliklerle keyifli bir gün geçiren küçük ziyaretçilerin de eşlik ettiği koro, bayram coşkusunu doruk noktada yaşadı, yaşattı.

Konser öncesinde en az çocuklar kadar heyecanlı olduklarını belirten Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, şunları ifade etti:
“Kısa zamanda herkesin AVM’si haline gelen Taurus’ta çocuklarımızın keyifli bir bayram geçirdiklerini görmek büyük mutluluk. AVM’ler tarafından hazırlanan etkinliklerin aksine, çocuklarımızın ve değerli müzisyen Senem Diyici’nin uzun süredir emek verdikleri böyle bir konser ile bayram kutlamalarına başlamanın gururunu yaşadık. Ziyaretçiler tarafından gösterilen yoğun ilgi çocukların emeğinin en güzel karşılığı oldu.”
-TAURUS’TA BAYRAM KUTLAMALARI PEPEE İLE DEVAM EDECEK
23 Nisan kutlamalarını bir gün ile sınırlamadıklarını ifade eden Meriç Kaptan, 26-27 Nisan 12.00-17.30 saatleri arasında da çocukların sevgili kahramanı PEPEE’yi misafir edeceklerini, tüm çocukları taurus AVM'ye beklediklerini söyledi.

Kaynak: İHA