Kaymakam ve Başkandan Esob’a Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek ve Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESOB) Başkanı Ümit Aldağ ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Kaymakam ve Başkandan Esob’a Ziyaret

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, genç ve girişimci esnafları odaların başında görmekten ziyadesiyle sevindiklerini belirterek, “Açıkçası size ziyaretimizi yeni başkanımızla yapmak için geciktirdik. STK'lar ülkemiz için çok önemli kurumlardır. Esnaf odaları da bu kurumların içerisinde önemli bir rol oynamaktadır. Yeni görevinizde başarılarınızın devamını diliyorum. Adilcevaz’da görev yaptığım süre içerisinde yapacağınız tüm hayırlı ve güzel işlerde yanınızda olacağız” dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, seçimlerden ESOB yönetimene bir söz verdiğini belirterek, “Esnfımıza yakışan bir mekan vereceğiz. Bunun yerini sizinle birlikte istişare ederek ayarlayacağız. Bir şehrin görünen yüzü esnaflarıdır. İnşallah sizlerle birlikte esnaflarımıza, tüccarlarımıza farklı hizmet alanları oluşturamaya çalışacağız. Siz ve yönetim kurulunuza başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Aldağ ise, ziyaretten çok memnun olduklarını belirterek, “Adilcevaz'ın en büyük STK'sı olarak bizlere ve esnaflarımıza gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Başkanımız Necati Gürsoy'a da odamıza tahsis edeceği yerden dolayı şahsım, odamız ve esnaflarımız adına şimdiden teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA