Kardeşlere 6 Yıl 3'er Ay Uyuşturucu Cezası

Samsun'da uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanan 2 kardeş yargılandıkları mahkeme tarafından 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldılar.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu haplarla yakalanarak tutuklanan Ali G. ve kardeşi Tanju G. ile tutuksuz bulunan A.G. ve M.U. hakkında "uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde bulundurmak, uyuşturucu kullanmak" suçlarından dava açıldı

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında haklarında dava açılan 2'si tutuklu 4 kişi suçlamaları kabul etmediler. Mahkeme heyeti Ali G. ve Tanju G. kardeşleri "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlarından 6 yıl 3'er ay hapis bin 240'ar lira da adli para cezasına çarptırdı. Tutuksuz yargılanan A.G. ise "uyuşturucu ticareti" suçundan olay tarihinde yaşının 18'den küçük olmasından dolayı 2 yıl 9 ay 10 gün, Y.A. ise "uyuşturucu ticareti" suçundan beraat, "uyuşturucu kullanmaktan" tedavi ve denetime tabi tutulmasına karar verildi.

Kaynak: İHA