İlçelerde Yeniden Yapılanma Sürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerindeki şantiyeleri gezip, ekip, ekipman ve iş makinesi eksikliklerinin kısa zamanda giderileceğini ve altyapı çalışmalarına hemen başlanacağını söyledi.

İlçelerde Yeniden Yapılanma Sürüyor

Bütünşehir uygulaması ile birlikte merkeze yeni bağlanan 10 ilçedeki hizmet birimlerini mercek altına alan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerindeki şantiyeleri de yerinde inceledi. Beraberindeki Genel Sekreter Seyfettin Avşar, Genel Sekreter Yardımcıları, ilgili daire başkanları ve BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı ile birlikte ilk olarak Karacabey ilçesindeki şantiye alanına gelen Başkan Altepe, şantiyenin teknik donanımı hakkında bilgi aldı. Daha sonra Mustafakemalpaşa ilçesindeki şantiyeye gelen Başkan Altepe’ye burada Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da eşlik etti.

Büyükşehir hizmet alanına dahil olan tüm ilçelerde gerekli eksikliklerin bir bir tespit edildiğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ekip, ekipman ve iş makine eksikliklerinin giderilmesinin ardından altyapı ve yol çalışmalarına hemen başlayacaklarını söyledi.

Yeni yasa ile birlikte Büyükşehir sınırlarının tüm ili kapsadığını ve böylelikle sorumluluklarının daha da arttığını dile getiren Başkan Altepe, “Sadece Mustafakemalpaşa ilçemizde 110 köy ve 22 mahalle var. Tüm bu bölgelerin altyapıdan yola kadar eksikliklerinin giderilmesi için çalışmaları bir an evvel başlatmak istiyoruz. Bunun için de öncelikle şantiyelerimizdeki ihtiyaçları tespit ediyoruz. Ekip, ekipman eksikliklerimizi kısa zamanda giderip, çalışmaları hemen başlatacağız” dedi.

Başkan Altepe, şantiyedeki incelemelerinin ardından Suuçtu Şelalesi’ni de gezdi.
Kaynak: İHA