İki günlük intihar şov hasılatı: 1350 TL

İki gün intihar şov yaptı. 1350 TL'yi cebine koydu!

İki günlük intihar şov hasılatı: 1350 TL
Antalya’da, dün özel bir Hastanenin çatısına çıkarak ev kirasını ödeyemediğini ve kız kardeşinin ilik nakli beklediğini söyleyen Mehmet E. kendisine 600 lira verilmesinin ardından ikna olmuştu. Bugün de bir iş merkezinin çatısına çıkan Mehmet E. bir doktorun kendisine 250 Euro (yaklaşık 725 lira) vermesinin ardından ikna edildi.

Olay Muratpaşa İlçesi, Vatan Caddesi’ndeki bir iş merkezinde meydana geldi. Dün özel bir hastanenin çatısına çıkan 30 yaşındaki Mehmet E. ev kirasını ödeyemediğini ve kız kardeşinin ilik nakli beklediğini belirterek intihar edeceğini söyledi. Yarım saat süren çabaların ardından hastane yetkililerinin 600 lira vermesiyle Mehmet E. ikna edildi.

Polis merkezindeki ifadesinin ardından salıverilen genç bugün tekrar iş merkezinin çatısına çıktı. Yine borçları olduğunu, ev kirasını ödeyemediğini ve kız kardeşinin ilik nakli olacağını söyleyen Mehmet E. bir saat boyunca çatıda kaldı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin hazır bekletildiği iş merkezi önündeki meraklı kalabalık ise cep telefonlarına sarıldı.

KADIN DOKTOR 250 EURO VERDİ

Yoldan geçtiği sırada kalabalığı fark ederek çatıdaki genci gören Doktor Halime Soylu gence yardım edeceğini söyledi. Çatıya çıkarak para yardımında bulunacağını söyleyen Soylu, Mehmet E.’yi ikna etti. İş merkezinin zemin katında bulunan banka şubesine polis ekiplerinin eşliğinde giren Halime Soylu, gencin istediği hesaba 250 Euro yatırdı. Bankadan çıkan Mehmet E. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Berlin’den bir sağlık toplantısı için geldiği öğrenilen Halime Soylu ise "Kirasını ödeyememiş, kız kardeşinin de sağlık sorunları varmış. 250 Euro verdim" dedi.