Gümüşhane İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, kuruluşlar arasında işbirliğine önem verilmesini, karşılıklı yardımlaşma ile işlerin mümkün olduğunca tarihinden önce bitirilmesini beklediklerini söyledi.

Vali Mayda başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na, Vali Yardımcısı Meral Uçar, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, kaymakamlar, belediye başkanları ve yetırımcı kuruluşların temsilcileri katıldı.

Mayda, burada yaptığı konuşmada, kuruluşlar arasında işbirliğine önem verilmesi, karşılıklı yardımlaşma ile işlerin mümkün olduğunca tarihinden önce bitirilmesi ve tamamlanmasının beklendiğini belirterek, şunları söyledi:
"Kamu birimleri açısından haberleşme çok önemlidir. Özellikle sözlü haberleşmeyi, daha sonra da yazılı olarak teyidi esas alıyoruz. Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz. Bütün birim amirlerimizin, yöneticilerimizin karşılıklı işbirliği halinde işleri gerçekleştirmelerini, herhangi bir gerekçeye sığınmadan tamamlamalarını bekliyoruz. Sorun olduğunda anında ve zamanında bilgi istiyoruz. Zamanında müdahale ile çözemeyeceğimiz hiçbir sorun olmadığına inanıyoruz. Hizmetlerde zamanla yarışacağız, zamanında hizmet, etkili hizmet istiyoruz. Özellikle kırsal alana yönelik hizmetlerde hızlı tempoyla, yoğun çalışma bekliyorum."
Vali Mayda, kamu kurum ve kuruluşlarının 2014 yılı içerisinde 1 milyar 440 milyon 290 bin lira proje tutarlı işi bulunduğunu ifade ederek, öngörülen ödenek miktarının 194 milyon 574 bin lira, bugüne kadar harcanan ödeneğin ise 69 milyon 434 lira olarak gerçekleştiğini söyledi.

Toplantı, yatırımcı kurum müdürlerinin bilgi vermesiyle sona erdi.
Kaynak: AA