Gümüşhane’de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, 2014 yılı ikinci İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, iş sezonunun başlamasıyla birlikte zamanında ve etkili bir hizmet istediklerini söyledi.

Gümüşhane’de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Valilik toplantı salonunda yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında yatırımcı kurum ve kuruluşların temsilcileri ilde devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Bölge Müdürleri düzeyinde üst düzey bir katılımın olduğu ve 30 Mart seçimlerinin ardından değişen Belediye Başkanlarının ilk kez katıldığı toplantı öncesinde konuşan Vali Dr. Yusuf Mayda, 2014 yılında yapılan ilk toplantının planlama ve hazırlık çalışmalarına yönelik olduğunu, bugünkü toplantıdan itibaren iş mevsiminin gelmesi nedeniyle önümüzdeki günlerde tüm kurum ve kuruluşlardan etkili bir çalışma ve yoğun bir faaliyet beklentisini dile getirdi.

Kuruluşlar arasında işbirliğine önem verilmesini, karşılıklı yardımlaşma ile işleri mümkün olduğunca tarihinden önce bitirilmesini beklediklerini belirten Vali Mayda, hiçbir mazeretin başarının yerini tutamayacağını ifade ederek, “Buna biz gönülden inanıyoruz ve bütün yöneticilerimizin karşılıklı işbirliği halinde bunu gerçekleştirmelerini, herhangi bir gerekçeye sığınmadan işlerini tamamlamalarını bekliyoruz.” dedi.

Hizmetlerde zamanla yarışılmasını, zamanında ve etkili hizmet istediklerini belirten Vali Mayda, “Vatandaşlarımızın özellikle istediği kırsal alana dayalı hizmetlerde hızlı bir tempo ile yoğun bir çalışma bekliyorum. Önceki dönemlerde sağlanan iyi performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki çalışma sezonunda da olabildiğince yoğun bir çalışma beklediğimizi tüm Gümüşhane halkı adına ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

Vali Mayda, 2014 yılında Gümüşhane’de kamu kuruluşlarının 1 milyar 440 milyon 290 bin lira proje tutarlı işi bulunduğunu hatırlatarak, kuruluşlar bazında en fazla yatırım harcamasının Karayollarında gerçekleştiğini söyledi.

Kaynak: İHA