Ekspres Engelliler Spor Kulübü’nden Genç’e Ziyaret

Ekspres Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel ve yönetim kurulu üyeleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret ederek, üçüncü kez başkan seçilmesi nedeniyle tebrik ettiler.

Ekspres Engelliler Spor Kulübü’nden Genç’e Ziyaret

Samimi bir havada geçen ziyarette kulübün çalışmaları ve elde ettikleri başarılar hakkında bilgi veren Tuncel, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti. Tuncel, "Her zaman yanımızda oldunuz. Engelliler ve engelli sporcular olarak size teşekkür ediyoruz" dedi.

Canik Belediyesi olarak engelli vatandaşları her zaman önemsediklerini ifade eden Başkan Osman Genç de, "Özellikle engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Onların yaşam standartlarını iyileştirici, yaşam konforlarını artırıcı çalışmalara önem veriyoruz. Mesela bizim bütün tesislerimizi engelli vatandaşlarımıza göre dizayn ettik. Bütün eğitim, kültür, spor tesislerimizden engellilerimiz yararlanmaktadır. Yine engelli vatandaşlarımız için Engelli Koordinasyon Birimi kurduk. İnşallah engelli çocuklarımız için Down Kafe'mizi de hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Ekspres Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel, kulübe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.
Kaynak: İHA