Çarşıbaşı Kaymakamından Öğrenci ve Ailelere Sinema Sürprizi

Çarşıbaşı Kaymakamı Halil Avşar, Yavuz Mahallesi'nde yaşayan öğrenci ve velilerini sinemaya götürdü.

Kaymakam Avşar, mahallelerde hala hiç sinemaya gitmemiş öğrenci ve aileleri olduğunu belirterek, "Bu konuda bir çalışma yapmak istedik. Bir alışveriş merkezinin yönetimiyle irtibata geçtik ve durumu anlattık. Onlar da zevkle yardımcı olabileceklerini söylediler. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Çarşıbaşı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Sosyal Yardımlaşma Vakfımızın koordinesi ile Fatih İlkokulundan yaklaşık 50 öğrenci ve velisini Trabzon'a getirdik" dedi.

Öğrenci ve velilerinin, alışveriş merkezinde doyasıya bir gün geçirdiklerini dile getiren Avşar, "Önümüzdeki günlerde başka bir okulumuzda aynı uygulamayı yapacağız. Amacımız Çarşıbaşı'nda hiç sinemaya ya da Uzungöl ve Sümela Manastırı gibi yerleri görmemiş insanlarımıza bu imkanı sağlamak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Velilerden Emine Gedikli ise bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini isteyerek, "Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Milli Eğitim Müdürümüze ve okul idarecilerimize çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız ilk defa buz pistinde kaydı ve çok eğlendi. Dilerim diğer çocuklarımız da bu güzel duyguları yaşar" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA