Başkan Hançerli, Yarma ve Ovakavağı'nda

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli beraberindeki heyetle, 6360 sayılı Kanun ile ilçeye yeni bağlanan mahallelere teknik gezi düzenledi.

Hançerli, ilk olarak Yarma Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Kanunu en hızlı şekilde uyguladıklarını belirten Hançerli, Yarma, Ovakavağı, İsmil ve Hayıroğlu Mahallelerinde belediye ekiplerinin hummalı bir şekilde çalıştığını söyledi.

Mahallelerin hizmetin en iyisini alabilmesi noktasında ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini vurgulayan Hançerli, "Şehir merkezinde olan her hizmetin mahallelerde de olması noktasında hareket ediyoruz. Ayrıca seçim sonrası verilen destekten dolayı da teşekkür ziyaretleri de gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Konya merkeze yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Ovakavağı Mahallesi'nde belediye ekiplerinin beton asfalt çalışması gerçekleştirdiğini anlatan Hançerli, yatırımlara uzak mahallelerden başladıklarını, Karatay'ın genelinden aldıkları desteğin karşılığının yüksek çalışma temposu olacağını dile getirdi.
Esnafla da bir araya gelen Hançerli, tüm mahallelerin yatırıma doyacağını, 82 mahalleye eşit hizmet götüreceklerini ifade etti.

Kaynak: AA