Başkan Hançerli'den, Yeni Mahallelerde İnceleme

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli beraberindeki heyetle yeni Büyükşehir Yasası ile ilçeye bağlanan mahallelerde teknik gezi gerçekleştirerek sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Hançerli'den, Yeni Mahallelerde İnceleme

İlk olarak Yarma Mahallesi'ne giden Başkan Mehmet Hançerli burada yaptığı açıklamada yeni bağlanan mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde görmek istediklerini ve 6360 sayılı kanunu en iyi ve en hızlı bir şekilde uygulayan belediye olduklarını söyledi.

Yarma, Ovakavağı, İsmil ve Hayıroğlu mahallelerinde belediye ekiplerinin hummalı bir şekilde çalıştığını kaydeden Hançerli, "Mahallelerimizin hizmetin en iyisini alabilmesi noktasında elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" dedi.

Yeni bağlanan mahallelere üzeri kapalı pazar market, eğitim alanı, çevre düzenlemesi ve çocuk bahçesi ile alakalı yerinde inceleme gezisini Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri ile gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Hançerli, şehir merkezinde olan her hizmetin mahallelerde de olması noktasında hareket ettiklerini ayrıca seçim sonrası verilen destekten dolayı da teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Esnaflarla da bir araya gelen Hançerli, özellikle İsmil ve diğer tüm mahallelerin yatırıma doyacağını ve 82 mahalleye eşit hizmet götüreceklerini belirtti.

Konya merkeze yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Ovakavağı Mahallesi'nde belediye ekiplerinin beton asfalt çalışması gerçekleştirdiğini kaydeden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, burada yaptığı açıklamada belediye ek hizmet binası tadilatı ve 7 bin metrekare ile 9 bin metrekarelik iki adet parkın tamamlanma aşamasında olduğunu söyledi.

Hançerli, yatırımların uzak mahallelerden başladığını ifade ederek Karatay'ın genelinden yüksek destek aldıklarını ve bu desteğin karşılığının yüksek bir çalışma temposu olacağını da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA