Vali Koçak, Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, belediye başkanlarına yemek verdi.

Vali Koçak, bir restoranda düzenlenen yemek öncesinde yaptığı konuşmada, belediye başkanlarına başarı dileyerek, "Onları tebrik ediyorum. Halkın teveccühüne mazhar oldular. İnşallah bundan sonraki çalışmalarıyla da bu teveccühün gereğini yerine getireceklerdir. Biz vilayet olarak, ben ilin valisi olarak bütün arkadaşlarımla, siyasi parti farkı gözetmeksizin hep beraber burada yaşayan bütün insanlarımıza hizmet etmek için çalışacağız" diye konuştu.

Koçak, hizmetlerin boşa kaynak harcamadan sunulması gerektiğini söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da ildeki yerel yönetim faaliyetlerinin sadece bir merkez olarak değil bütün ilçeleriyle, beldeleriyle birlikte devam edeceğini söyledi.

Belediyelerin diğer kurum ve kuruluşlarla organizeli çalışması gerektiğini vurgulayan Yanılmaz, şunları kaydetti:
"İnşallah önümüzdeki süreçte Elazığ Belediyeler Birliğini kurarak Elazığ merkezinden ilçelerimize, beldelerimize yapılan desteklerle ilçelerimizi, beldelerimizi daha iyi çalışır duruma getireceğiz. Bu çalışmaları da yaparken Elazığ'ın bir tek kuruşunu dahi israf etmeden çalışacağız. Elazığ gelişen, büyüyen ve bölgesinin cazibe merkezi olan bir kent haline gelecek. Sayın Valimizin önderliğinde ve birlikte yapacağımız çalışmalarla Elazığ'ı geleceğe taşıyacağız."
Kaynak: AA