Önce Kanala Sonra Denize Düştü

Antalya’da, falezlerde denizi seyreden bir kişinin denize düştüğü ihbarı üzerine olay yerine gelen deniz polisi, kıyıdan 70 metre açıkta üzerinden kimlik çıkmayan belden aşağısı çıplak bir erkek cesediyle karşılaştı.

Önce Kanala Sonra Denize Düştü
İsmi belirlenemeyen şahsın, Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü noktadan denize düşmeden önce kanala düştüğü bildirildi.

Olay, Antalya’nın Lara bölgesindeki Düden Şelalesi’nin denize döküldüğü noktada meydana geldi. Bir kişinin şelalenin denize döküldüğü yerden denize düştüğünü görenler olayı itfaiye, deniz polisi ve 112’ye bildirdi.Olay yerine gelen Deniz Polisi kıyıdan 70 metre açıkta cesedi bota çıkarmayı başardı.

KAFASI PARÇALANMIŞ
Botta yapılan ilk incelemede üzerinden kimlik çıkmayan cesedin 50- 55 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirlendi. Kafasının bir kısmı parçalanan ve vücudunun alt kısmında kıyafet olmayan ceset, deniz polisi tarafından Antalya Yat Limanı’nda karaya çıkarıldı. Yat Limanı’nda tamamlanan incelemenin ardından ceset Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

SOPA UZATIP KURTARMAK İSTEDİLER
Cesedin denize düştüğü yerde bulunan Harun Yiğit isimli vatandaş, şahsın kanal yoluyla gelip denize düştüğünü belirterek, "İleride kanala düşmüş. Burada sopa uzatıp kurtarmaya çalıştılar ama olmadı. Denize düştü" diye konuştu.

Kaynak: İHA