Minik Ziyaretçilerden Anlamlı Ziyaret

Kastamonu Özel Artsam Koleji Anaokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti.

Minik Ziyaretçilerden Anlamlı Ziyaret

Özel Artsam Koleji Anaokullar Koordinatörü Aslıhan Karaosmanoğlu, aynı Koleje bağlı Damla Eser Anaokulu Müdürü Serkan Efehüseyinoğlu, öğretmen Yağmur Kaya ile birlikte Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı ziyaret eden anaokulu öğrencileri, başkanla sohbet ederek merak ettikleri konularda sorular sordular. Minik öğrencilerle ilgilenerek kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran Başkan Tahsin Babaş, Belediye Başkanlığı olarak kültür ve sanata destek olacaklarını ve Kastamonu’nun dünya miras listesine girmesi için yapılması gereken tüm hizmetleri yapacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Babaş, “Halkın, içinde yer almadığı hiçbir proje başarılı olamaz. Bu yüzden biz tüm projelerimizi halka sorarak ve halkın desteğini alarak yapacağız. Biz siyaset değil, hizmet amaçlı çalışacağız” dedi.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, kendisini ziyarete gelen çocukları makam koltuğuna oturtarak isteklerini dinledi. Başkanlık koltuğuna ilk olarak oturan minik öğrencilerden Yiğit Yolasığmazoğlu, Belediye Başkanı Babaş’tan ilginç bir park yapmasını istediğini söyledi.

Başkan Babaş ise, çocuklar için Harikalar Diyarı ve Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nı yapacağını belirtti.

İkinci olarak koltuğa oturan Melih Çerkeşli, kendisinin isteği sorulduğunda “Herkesin mutlu yaşamasını istiyorum” dedi.

Üçüncü olarak koltuğa oturan öğrenci Çağrı Korkmaz’ın ise yüzme havuzu istediğini söylemesi üzerine Başkan Babaş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce bir olimpik yüzme havuzu kompleksi yapılacağını, belediye olarak da bu tür çalışmalara destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Minik öğrenciler, okul yöneticileri ve öğretmenleriyle birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a, kendi yaptıkları resimleri hediye ederken, Belediye Başkanı Babaş da ziyaretçilerine çeşitli hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA