Mamak’ta Coşkulu 23 Nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94. yıldönümü Mamak’ta coşkuyla kutlandı.

Mamak’ta Coşkulu 23 Nisan
Kutlama kapsamında Demirlibahçe İlkokulu, Mamak Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde bir program düzenledi.

Programa Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, ilçe protokolü, çok sayıda öğretmen, öğrenci ve veli katıldı.


HEM EĞLENDİLER HEM EĞLENDİRDİLER
Öğrenciler, 23 Nisan ile ilgili şiirler ve şarkılar söylerken, hazırladıkları gösterilerini, salonu dolduran Mamaklılara sundu. Rengârenk giysileriyle sahneye çıkan minikler, coşkulu bir 23 Nisan yaşadı. Halk oyunları ve modern dans gösterileri renkli görüntülere sahne olurken, öğrenciler mini konser ve dinletiler, şiir okumalarıyla hazırladıkları birbirinden eğlenceli programlarla hem eğlendi hem de eğlendirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bir dönüm noktası olduğunu kaydeden Gültekin, “Milli bayramlarımız ülke olarak birlik olduğumuz günlerdir. Nice bayramları aynı heyecan içinde yaşamak ve yaşatmak arzusu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94. yıldönümü kutlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA